5 motive să îți cumperi o casă parter

Cea mai mare parte a locuințelor construite în Statele Unite ale Americii sunt construcții parte, iar interesul față de aceste clădiri este ridicat în lumea occidentală.

Dorim să îți oferim în acest articol 5 motive pentru care ar trebui să îți cumperi o locuință parter în loc să cumperi una similară cu etaj.

1 Rezistența structurală sporită și riscul de avariere în caz de seism este redus la zero. Orice etaj adăugat unei clădiri crește riscul clădirii, eforturile la baza clădirii în stâlpi cresc exponențial pe măsură ce adăugăm noi etaje.

2 Spațiul este ușor accesibil pentru cei mai vârstă. Să urci o scară pare o treabă ușoară atunci când ești în floarea vârstei, când nimic nu pare că te mai poate atinge. Cu toții avem părinți sau bunici și o casă cu etaj reprezintă un chin zilnic pentru ei.

3 Spațiul este ușor accesibil pentru copii. Cu toții ne dorim o familie și vrem ca aceasta să se simtă în siguranță. Urcarea și coborârea scărilor de către cei mici reprezintă o adevărată provocare și riscul de accident este foarte mare.

4 Spațiul dezvoltat numai pe orizontală oferă avantaje colosale. Familia se va simți unită, împreună. Pentru mamă este ușor să supravegheze activitatea celor mai mici, iar tatăl nu se mai poate ascunde la etaj.

5 Se câștigă un spațiu important prin faptul că scara și holurile de la parter și etaj dispar. Unii se bucură când cumpără o casă cu etaj deoarece ea pare mai mare. În realitate eficiența spațiilor scade datorită circulației organizate în jurul scării.

Un comentariu la „5 motive să îți cumperi o casă parter

  • 14/02/2021 la 13:17
    Permalink

    Păcat să stai într-o casă cu o suprafață a terenului atât de mică. Nas în nas cu gardul vecinului. O casă are nevoie de cel puțin 1000 mp ca să fie casă cu curte, nu doar pe pământ.
    Altfel,mi-ar fi plăcut.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *