De ce case parter cu 2 sau 3 dormitoare ?

De ce case parter, în Tunari, cu 2 sau cu 3 dormitoare?

Rațiunea acestui proiect a fost să punem obține un produs imobiliar care să fie ușor accesibil unei familii de buni români cu venituri medii. Prin venituri medii se înțelege un venit de aproximativ 2 000 de euro pe lună.

Contrar a ceea ce se crede majoritatea românilor cu studii superioare câștigă această sumă de bani, fiind vorba de fapt de limita inferioară.

Peste 90% din clienții noștri din ultimii 15 ani sunt familii tinere cu studii superioare, care se respectă și nu doresc să trăiască la bloc, acolo unde diversitatea socială este foarte mare.

Astfel că proiectul a pornit de la o valoare medie de vânzare de 80 000 de euro, dar într-o zonă rezidențială bună, aproape de București, cu acces facil către principalele artere de circulație.

Pornind de la acest preț de vânzare s-a fixat randamentul investiției, s-a scăzut costul terenului, s-a obținut costul de autorizare, construcție, recepție, întabulare și astfel a rezultat suprafața casei ce se oferă spre vânzare.

Am scris mai sus de randamentul investiției. În cazul de față îl afișăm sincer: el este de 20% din totalul sumelor investite. Pentru o dezvoltare imobiliară este un randament scăzut deoarece implică multe riscuri și sume mari de bani investite. Însă proiectul este realizat de un grup de investitori români, specialiști în construcții(ingineri și arhitecți), astfel că dispune de costuri destul de controlate.

Șansele ca unul dintre clienți să construiască această proprietate la costuri mai bune sunt zero și asta pentru că vorbim de persoane cu experiență în dezvoltarea de proiecte imobiliare. Practic și această marjă de profit vine din experiența dezvoltatorului, din costurile reduse datorită cantitățile ridicate achiziționate și nu este un cost suplimentar pentru cumpărător, care de altfel ar trebui să dispună de toată suma de bani. Ori peste 90% din achiziții se fac prin credit.

Revenind la subiectul prezentului articol vă vom spune de ce 2 sau 3 camere. Pentru că acest proiect se adresează românilor cu venituri medii și care au 2 sau 3 copii. Ori aceste spații răspund perfect.

Nu mai vorbim de curtea proprie și de faptul că vom amenaja un mic loc de joacă doar pentru ansamblul rezidențial.

Un comentariu la „De ce case parter cu 2 sau 3 dormitoare ?

  • 05/03/2021 la 09:54
    Permalink

    Hello there. I found your blog by the use of Google at the same time as searching for a related subject, your website got here up. It seems good. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then. Bee Zebulon Hudis

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *