Casă Tunari

Dorim să vă prezentăm în imaginile următoare o locuință deosebită și care prin preț este imbatabilă.

E timpul să renunțați la viața de la bloc, la aglomerările urbane și să vă retrageți într-un loc numai al dumneavoastră. Aveți nevoie de un spațiu pentru familie în care să vă simțiți în siguranță, unde copiii se pot juca fără grijă, iar voi puteți petrece împreună cu prietenii.

Încercați să fiți diferiți, să ieșiți din rând, să arătați că puteți obține mai mult. Nu vă feriți să fiți mai buni și să arătați acest lucru.

Uitați de prețurile exorbitante pe care alții le cer pentru a vinde un apartament sau o casă. Această locuință are prețul cel mai bun de pe piață, ceea ce face ca această ofertă să fie de nerefuzat.

În Lake Village Tunari îți facem o ofertă care nu poate fi egalată: o casă parter care dispune de o curte proprie generoasă: 300mp. Fiecare locuință dispune de două locuri de parcare.

Avantajul locuirii la casă, mai ales într-un complex rezidențial, nu poate fi egalat de nici un apartament.

Casele se predau complet funcționale, vă aduceți mobila și vă puteți muta în ea.

Locuința este compusă din două dormitoare, camera de zi și bucătăria, o baie și o debara.

Este o casă optimizată, care permite locuirea de către o familie cu 4 persoane. Am făcut acest lucru pentru a putea obține cel mai bun preț.

Casa este construită din materiale tradiționale, durabile, care conferă valoare în timp construcției.

Pereții sunt construiți din zidărie, ceea ce conferă durabilitate, siguranță, rezistență, confort termic, acustic și o bună reglare a mediului interior. Structura de rezistență este din beton armat, cu un număr important de stâlpi și grinzi, ceea ce îi oferă o rezistență sporită și care permite susținerea cel puțin a încă unui etaj. Acoperișul este din lemn ignifugat, cu învelitoare din tablă.

Casa este foarte bine izolată termic și compactă. Acest lucru face să avem consumuri energetice scăzute și costuri de exploatare foarte mici. Grija față de mediu este foarte importantă.

Ansamblul este amplasat în localitatea Tunari din județul Ilfov, la un pas de București, Otopeni și Pipera.

Prețul construcției este unul imbatabil, locuința fiind accesibilă oricui.

Investiția este realizată de un grup de specialiști în construcții, ingineri și arhitecți români. Este o investiție cu capital privat românesc, făcută cu muncitori români și pentru români. Nu știm dacă acesta este un avantaj, dar beneficiile obținute trebuie să rămână acasă, în România, să realizăm noi investiții și să oferim locuri de muncă în țară. Trebuie să învățăm să cumpărăm românește, să avem grijă de ai noștri, căci doar antreprenoriatul privat românesc poate ridica economia națională. Ne uităm și căutăm să lucrăm cu materiale de construcții produse în România și peste 95% din materialele utilizate pentru construcția acestei case sunt produse în țară. Lucrăm cu furnizori locali în cea mai mare parte, astfel încât să existe o distribuție echitabilă a bunăstării în societate.

Tocmai de aceea îți recomandăm și ție să cumperi locuințe de la antreprenorii români, nu vă grăbiți să trimiteți banii în afară țării, în paradisuri fiscale când ei pot rămâne acasă.

Acest lucru ne permite să obținem un preți mic și prin prețul extrem de mic, construcția durabilă, terenul generos și soluția de complex rezidențial închis, locuința oferită este cu adevărat unică și o afacere extrem de profitabilă. Valoarea construcției va urca anual ceea ce o face o investiție foarte bună.

Numărul de locuințe este limitat și mic, timpul în care te poți decide este unul scurt.

Vino ca să vezi locația și să îți faci o rezervare, restul banilor se vor plăti la finalizarea construcției. Suntem siguri că în curând nu vor mai fi locuințe disponibile în acest complex.