Casă Tunari 4 camere tip A

Această locuință este de departe cea mai bună ofertă pe care o puteți găsi în zona de Nord a Bucureștiului.

Nu doar că prețul este unul imbatabil, dar suprafața construcției este una generoasă, ținând cont de costul acesteia.

Vorbim de o locuință modernă, nouă, cu trei dormitoare, living, bucătărie și două băi. Unul din cele trei dormitoare este matrimonial.

Avem o casă compactă, ușor de întreținut, cu două locuri de parcare și un teren aferent generos de 300mp.

Locuința este amplasată în complexul Lake View Tunari, situat în nordul Bucureștiului, în cea mai bună zonă rezidențială din România. Complextul este unul închis și în care au acces numai locuitorii acestuia. La numai 500 de metri de locuință se află Lacul Balta Pasărea.

Casele sunt construite din materiale tradiționale, durabile: cărămidă, beton armat și lemn. Învelitoarea este din tablă și acoperișul de tip șarpantă de lemn. Casele sunt foarte bine izolate termic și au consumuri energetice mici. Finisajele sunt moderne și, acolo unde imobilul nu este deja finalizat, se pot alege de către beneficiari.

Ansamblul rezidențial este dezvoltat de către o echipă de investitori care sunt specialiști în domeniul construcțiilor, arhitecți și ingineri. Investitorii sunt antreprenori români.

Prețul foarte bun rezultă din experiența de 15 ani în domeniu și din faptul că toate serviciile sunt asigurate direct de către investitori prin specialiștii proprii.

Locuința este una perfectă și care poate asigura locuirea unei familii chiar și cu 6 persoane.

Prețul mic de achiziție în această fază a proiectului o face perfectă pentru investiții, dacă nu ești în căutarea unei case proprii ci a unui proiect de succes și care să îți asigure un viitor profit garantat.