REZIDENȚIALE UNIRII

Pui împreună câțiva ingineri constructori și o mână de arhitecți și iese un proiect rezidențial de succes. O mică investiție cu capital 100% românesc, realizată de un grup de ingineri constructori și arhitecți.

În Complexul UNIRII avem două tipuri de case cu prețuri începând de la 75 000 de euro și 100 000 de euro cu TVA de 5% inclus. Spunem „începând” deoarece există variații ale suprafeței de teren aferentă și care duc la mici adaptări de preț.

Vrei să faci o vizită ca să le vezi? Sună acum și stabilește ora cu Ștefan: +40 730 448 844.

Îți poți cumpăra acum o casă începând cu prețul 75 000 de euro, preț cu TVA de 5% inclus. Nu vei mai găsi așa preț în zona Tunari-Pipera. Cum sunt doar 4 case de vânzare ar trebui să te grăbești. Sunt timpuri în care lumea părăsește aglomerația urbană.

Ne dorim să fim și verzi. Grija față de natură e una din preocupările noastre principale. La mutare te vei alege și cu un arbore. E important să și oferim, nu doar să primim de la natură.

Un complex rezidențial finalizat în care te poți muta chiar acum. Este vorba de 10 locuințe din care 4 sunt parter și 6 sunt parter și etajul 1.

Avem două tipuri de case parter cu suprafața de 77mp. Avem un tip de casă parter și etajul 1 cu suprafața de 130mp. Avem case cu două și trei dormitoare. Vino ca să le vezi.

Când te poți muta? Chiar ACUM. Te pui la drum, o vezi, dacă îți place comandă mobile și te poți muta.

Casele sunt construite din materiale tradiționale: cărămidă, beton și lemn. Sunt case la prețuri foarte bune, departe de aglomerația orașului, un complex în care îți poți petrece viața în intimitate aproape de familie.

Case Parter și Etajul – 100 000 euro

Avem și 6 case parter și etajul 1. Prețurile încep de la 100 000 de euro, preț care include 5% TVA.

În toate cazurile spunem că încep deoarece diferă suprafața de teren aferentă fiecărui proiect iar prețul investiției se actualizează în funcție de prețul și suprafața de teren aferentă.

Casă Unirii 75 000 Euro

Pe bune? După criza aceasta tu încă te mai gândești să locuiești într-un apartament?Mută-te în Tunari. Avem pentru tine o locuință care este gata, într-un mic ansamblu rezidențial.Când te poți muta? Chiar și astăzi și chiar la un preț imbatabil.75 000 euro, 5% TVA inclus.http://rezidentialetunari.ro/rezidentiale-unirii/#RezidentialeUniriiTunari

Publicată de Rezidențiale Tunari pe Miercuri, 29 aprilie 2020